Szeretnénk Olvasóinknak olyan természetes tápanyagforrást biztosítani, élelmiszer formájában, mely a lehető legtermészetesebb módon tudja biztosítani az esetleg hiányzó tápanyagokat, finom is és mindennapi életünkbe könnyedén beépíthető, akár az egész család számára. Így nem csak a saját, de szeretteink egészségért is sokat tehetünk.

Manna Rax organikusan termelt gabonából és bio anyagokból előállított élő anyag, amely gyakorlatilag minden nyomelemet, vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. A Manna Raxban meglévő, természetes úton nyert optimális szinergikus állapot egyedülálló a ma ismert vitamin- és természetgyógyászati készítmények világában.

A Manna Rax olyan gazdag tápelem bőségtálat tesz a szervezet elé, amelyben nemcsak minden szükséges vitamin, nyomelem és ásványi anyag jelen van, de egyúttal mindazok a társelemek is, amelyek nélkül a felszívódásra nemigen lehet-ne számítani. Ezeknek az elemeknek a hatalmas számú kombinációs lehetőségeit kizárólag egy speciális omnivitamin készítmény elégítheti ki. Annál is inkább így van ez, hogy ha az ember problémáit holisztikus, egységes felfogással közelítjük meg, hiszen nagyon gyakran egy betegség egy másikat is takar.

Nincs jobb gyógyítás, mint a megelőzés, és ezt általános felerősítéssel és a szervek karbantartásával, a hiányzó elemek folyamatos beépítésével érhetjük csak el. Ez nem mond ellent annak a ténynek, hogy a Manna Rax előrehaladott betegségben szenvedő embereken is rendkívül hatásosnak bizonyult. Ennek ellenére ez nem orvosság a klasszikus értelemben, nincs semmi káros mellékhatása, hanem táplálék kiegészítő, melyre a mai nagyipari módon előállított élelmi-szerek fogyasztása mellett egyre nagyobb szükség van. S miért ne váljék valóvá Hippokrátesz kívánsága, aki azt ajánlotta nekünk „táplálékunk legyen az orvosságunk”.

Élettani hatásai a hormonális egyensúly szempontjából

A búzacsíra nemcsak azért fokozza a férfiasságot és a női termékenységet, szünteti az impotenciát, frigiditást, mert általános fáradtságot, depressziót, idegességet szüntető, energiafokozó hatású, hanem a hormonrendszert harmonizáló hatáson kívül is hat a nemi mirigyekre, hormonelválasztásra. A belső elválasztású mirigyrendszer és az idegrendszer egyensúlya, tehát a nemi élet, a nemi funkció is számos vitamin és nyomelem bevitelével biztosítható, melyek specifikusan hatnak a szexualitásra.

Ezek híján, illetve ezek csökkent mennyisége esetén a diszharmónia éppúgy megnyilvánulhat hiper-szexualitásban, mint impotenciában, frigiditásban, vagy egyszerűen érdektelenségben. A pajzsmirigy túlműködése, fokozott hormontermelése például fokozott szexualitást, csökkent hormontermelése impotenciát vagy frigiditást eredményez. A B-vitaminoknak, főleg a B1-vitaminnak fontos szerepe van a szabályozásban. De az E-vitamin nemcsak nagy erejű antioxidáns, védi a szervezetet az öregedéstől, erősíti az immunrendszert, hanem termékenység-vitaminként legfontosabb alkalmazási területe a meddőség, szexuális gyengeség, a nemzőképesség zavara, a koraszülés, menstruációs zavarok, nemi szervek fejlődési zavara, változáskori panaszok orvoslása. E-vitamin hiányában ugyanis nőknél csökken a női nemi hormontermelés, férfiaknál csökken vagy megszűnik a spermaképzés, és mindkét nemben a nemi ösztön. A hipofízisben, az agyfüggelék mirigyben koncentrálódik az E-vitamin, viszont az E-vitamin csökkent jelenléte, és a hipofízis hormonszint csökkenése különösen, diszharmóniát okoz a szexuális életben. Ez a két vitamin, a B-vitamin komplex és E-vitamin jelentős arányban van jelen a csírázó búzában.

Két nyomelem, a magnézium és a cink is különösen fontos a szexualitásban. A cink nagy jelentőségű a hipofízis hatásmechanizmusában és a spermának is alkatrésze. A sperma valóságos nyomelem-koncentrátum. Minden ejakuláció 1 mg cinket von el a szervezettől. Ugyanakkor szokásos, finomított élelmiszereket tartalmazó táplálkozásunk cinkben szegény. Annál inkább bővelkedik cinkben a vegetárius (reform) étrend, naponta csírázó magvakkal kiegészítve.

A cink hiányra jellemző: növekedéslassulás, szexuális fáradtság impotencia vagy sterilitás, fertőző betegségekkel szembeni csökkent immunitás, köröm és haj törékenység, étvágytalanság, idegesség, lassult sebgyógyulás.

Nemcsak B- és E-vitaminban, hanem cinkben és magnéziumban is bővelkednek a csírázó gabonamagvak, a csírázó búza. Klinikai tapasztalatok szerint a magnézium-kelát bevitele megoldja az erekció problémáját.

A fogamzásgátló tabletták ösztrogén hormon tartalmuknál fogva felborítják a hormonegyensúlyt, csökkentik a B-vitaminokat, B-vitamin pótlásra van szükség, ami legelőnyösebben természetes B-vitaminokat tartalmazó csírázó gabonával, búzával és Manna Rax-al oldható meg.hormonharmonia

Különösen szükségük van a nőknek az első menstruáció jelentkezésétől kezdve a vérszegénység, vashiány megelőzésére, megszüntetésére csírázó búza és annak ható anyagainak bevitelére, mert serdülőkorban az első menstruációtól kezdve gyakori a vérszegénység, a vashiány, de ez később is jelentkezhet fáradtság, idegesség, körömtörékenység, hajhullás, fejfájás, szédülés, kedvtelenség, szívdobogás tüneteivel.

A szoptatás és terhesség idején pedig különösen indokolt a szokásosnál nagyobb bevitel tápanyagokból, vitaminokból, nyomelemekből, elsősorban csírázó mag formájában. Havonta 3 hetes táplálék kiegészítő Manna Rax kúra javasolt.

Ezt a kúrát a változó korban és minden ösztrogéndominanciás állapotban is javasoljuk.

Adagolása reggelenként éhgyomorra két kanállal, lehetőleg ne használjunk fém kanalat. Az előírt homeopatikus dózis sokszorosa sem járhat káros hatással senki számára.

További érdekességeket a búzacsíráról Dr. Oláh Andor: Vitaminok és nyomelemek az életerő forrásai c. művében olvashatunk, melyből egy részlet itt letölthető: Amit a búzacsíráról érdemes tudni….

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .