A hagyományos futárszolgálattal háztól házig történő kiszállításhoz képest, ha Ön kényelmesen és saját időbeosztása szerint szeretné átvenni az árut, erre a GLS CsomagPontokon keresztül van lehetősége, ahol a készpénzes fizetés biztosított.

Használja ki a rugalmas és személyes átvételi lehetőség előnyeit! Országos lefedettség. Válassza ki az Önhöz legközelebb eső GLS CsomagPontot és kérje a szállítást egyenesen oda. Így az Önnek megfelelő helyen és időben veheti át a megrendelt árut.

A csomag átvevő helyek az ország 500 pontján nagyvárosokban és kisebb településeken, forgalmas helyeken találhatók. Ezek többsége hosszú nyitva tartással áll az ügyfelek rendelkezésére, így a legkedvezőbb időpontban veheti át a csomagot..

A GLS CsomagPont térképes kereső segítségével megnézheti, hol van a legközelebbi GLS CsomagPont, annak pontos címét, elérhetőségét és nyitvatartási idejét.

A GLS a feladást követően 1 munkanapon belül kiszállítja az árut a kiválasztott GLS CsomagPontba, és email vagy sms értesítőt küld Önnek arról, hogy a csomagja megérkezett.

A csomagátvevő helyen az értesítéstől számított 5 napon belül bármikor átveheti a küldeményt, figyelembe véve a kiválasztott GLS CsomagPont nyitva tartási idejét.

A 3. munkanaptól ismételt értesítőt küld a GLS, ha az áru még a GLS CsomagPontban van.

A készpénzes utánvét fizetési lehetőség minden átvételi ponton megoldott. A Pátria, D-ÉG Thermoset Kft. illetve a Cromax üzleteiben bankkártyával is fizethet.

Feladott küldeményét nyomon követheti a csomagkövetés oldalunkon.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK:

HOGYAN MŰKÖDIK A GLS CSOMAGPONTBA TÖRTÉNŐ SZÁLÍTÁS?

A GLS CsomagPontok jól megközelíthető helyeken találhatók, például bevásárlóközpontokban, benzinkutakon, könyvesboltokban vagy egyéb forgalmas üzletekben. A legtöbb hosszú nyitva tartással, akár hétvégén is várja a csomagot átvenni kívánó ügyfeleket. A GLS a feladást követően 1 munkanapon belül kiszállítja az árut a kiválasztott GLS CsomagPontba, és email vagy sms értesítőt küld Önnek arról, hogy a csomagja megérkezett. Ön innentől számítva 5 munkanapon belül, bármikor átveheti a csomagot érvényes személyi okmány bemutatásával, figyelembe véve a GLS CsomagPont nyitva tartási idejét. Szükség esetén a megrendelésnél több, akár 4 átvevőt is megadhat, amivel gördülékennyé teheti a csomagátvételt. A 3. munkanaptól ismételt értesítőt küld a GLS, ha az áru még a GLS CsomagPontban van.

HOL VEHETEM ÁT? – Hol találom a legközelebbi GLS CsomagPontot?

A GLS CsomagPont keresővel egyszerűen megnézheti, hol van a legközelebbi GLS CsomagPont. Már a megrendelésnél válassza ki az Önnek megfelelő átvételi pontot.

GLS CsomagPont-keresés

HOGYAN RENDELHETEM MEG? – Hogyan kérjem a szállítást a GLS CsomagPontba?

Válassza ki a „Kiszállítás GLS CsomagPontba” opciót és adja meg a kiválasztott címet és az átvevő nevét. Szükség esetén több, akár 4 nevet is megadhat, amivel gördülékennyé teheti a csomagátvételt. Mi ekkor közvetlenül a kiválasztott GLS CsomagPontba szállítjuk a csomagot.

KI VEHETI ÁT? – Más is átveheti a csomagot a GLS CsomagPontban?

Igen. Érvényes, írásos meghatalmazással más is átveheti a csomagot, amely tartalmazza az Ön nevét és címét, valamint az átvevő nevét és címét. A meghatalmazott személynek rendelkeznie kell érvényes személyi okmánnyal.

MIVEL FIZETHETEK? – Utánvétösszeget lehet-e bankkártyával rendezni?

A bankkártyás fizetés jelenleg a Pátria szaküzletekben, a D-ÉG Thermoset Kft. illetve a Cromax üzleteiben működő GLS CsomagPontokban megoldott, a többi GLS CsomagPontban vagy a magánszemélyeknek szállított csomagok esetében készpénzzel lehet az utánvétet rendezni.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .