Jogi nyilatkozat

A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció, stb.) csak Eperjesi Katalin előzetes írásbeli engedélyével használható fel. A másodközlésnek meg kell felelnie – többek között – a Polgári Törvénykönyv 1957. évi IV. tv., a Büntető Törvénykönyv 1978. évi IV. tv., a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. és a Sajtóról szóló 1986. évi II. tv. vonatkozó rendelkezéseinek. A tartalomszolgáltató engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) on-line vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.

A www.hormonharmonia.hu oldalon általános információkat igyekszünk adni a hormonális egyensúllyal kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetőek diagnózisként vagy terápiás utasításként és az orvosi szakvéleményt nem helyettesítik. Nem vállalunk felelősséget semmilyen kárért, ami ezen információk akár közvetlen, akár közvetett felhasználásából származna.

A honlapon szereplő anyagok Iglói-Syversen Nóra, hormon egyensúly terapeuta hozzájárulásával és mentorálásával készültek.