A honlap tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció, stb.) csak Eperjesi Katalin előzetes írásbeli engedélyével használható fel. A másodközlésnek meg kell felelnie – többek között – a Polgári Törvénykönyv 1957. évi IV. tv., a Büntető Törvénykönyv 1978. évi IV. tv., a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. és a Sajtóról szóló 1986. évi II. tv. vonatkozó rendelkezéseinek. A tartalomszolgáltató engedélye nélkül az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.

A honlapon szereplő anyagok Iglói-Syversen Nóra, hormon egyensúly terapeuta hozzájárulásával és mentorálásával készültek.

A www.hormonharmonia.hu oldalon általános információkat igyekszünk adni a hormonális egyensúllyal kapcsolatban. Az információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nem értelmezhetőek diagnózisként vagy terápiás utasításként és az orvosi szakvéleményt nem helyettesítik. A feltüntetett információkat mindenki a saját felelősségére használja. Az átadott ismeretek egyéni gyakorlati alkalmazása és felhasználása kizárólag az olvasó felelőssége. A szerző semmilyen körülmények között nem vállal felelősséget semmilyen kárért, ami ezen információk akár közvetlen, akár közvetett felhasználásából származna. Az átadott információk pusztán tájékoztatásra szolgálnak és a szerző egyéni tapasztalatainak megosztására szolgálnak, információs jelleggel. Az információk egyéni alkalmazása semmilyen esetben sem helyettesítik az orvosi diagnózist, és az orvosi, illetőleg dietetikus által előírt tanácsokat! Mindig kérje ki háziorvosa vagy más szakképzett egészségügyi szakember tanácsát valamely egészségügyi állapotra vagy az egészségére vonatkozó bármely kérdéssel, valamint bármilyen étrendi- és életmódbeli változtatással kapcsolatban, vagy táplálék-kiegészítő szedésének megkezdése előtt.