Menstruációs, nőgyógyászati és hormonális tünetek és problémák megoldásában és megelőzésében segítek természetes módszerekkel a hormon egyensúly tanácsadáson.

Információt adunk át, hogy megtudja, mi áll a tünetei hátterében

Nagyon szívesen segítünk minden Nőnek akinek fontos az egészsége és gondol a megelőzésre, akik régóta szeretnének kisbabát, vagy már kialakult nőgyógyászati probléma miatt érdeklődnek, illetve a változó kort szeretnék kellemesen átélni.

Igyekszünk minél több általános információt adni az ösztrogén-dominancia alapú tünetek és betegségek okairól. Úgy véljük, hogy egy nő gyógyulása akkor kezdődik, ha megtudja, mi áll a betegsége vagy tünetei, problémája hátterében.

Személyre szabott tanácsok – konzultációs lehetőség

Ezért minden nőnek egyéni konzultációs lehetőséget biztosítunk, ha szeretné megérteni, mi történik a szervezetében és mi áll a kialakult (ösztrogén dominanciás) állapot hátterében. Ez fontos ahhoz, hogy eredményes terápiás tanácsot kaphasson, a kialakult állapot kezelése személyre szabott legyen.
Fontos figyelembe venni, hogy minden tünet együttes, minden betegség és minden nő más-más terápiát igényel. Minél többet látunk az állapotból, annál többet tudunk segíteni! Nagyon szívesen segítünk, amiben csak tudunk!

Hormon egyensúly tanácsadóként tőlem személyre szabott tanácsokat kap, hormonális és egészségügyi állapotának, életvitelének felmérése után:

  • Állapotát felmérem (ha vannak leletei is, kérjük, hozza magával)
  • Személyre szabott hormon egyensúly terápiát állítok fel (természetes javaslatok, orvosi terápiát kiegészítendő)
  • Életmód-tanácsokkal kiegészítve (táplálkozáson túl megbeszéljük, hogy mire érdemes odafigyelni)
  • A terápia során állapota követését is biztosítom, folyamatos konzultációs lehetőséggel

Időpont foglalás

Ki segít? 

Eperjesi Katalin vagyok, hormon egyensúly tanácsadó, perinatális tanácsadó, természetgyógyász fitoterápiás végzettséggel

Telefon: +36 70 426 8834
E-mail: kati@hormonharmonia.hu

Bemutatkozom