Okozhat-e hormonális problémát egy ételallergia?

Igen, de még mennyire! Márpedig ha ezt az allergén anyagot folyamatosan bevisszük a szervezetünkbe, akkor annak negatív hatása akadálya lehet gyógyulásunknak.

Megtudhatom, van-e a szervezetemben DDT vagy más xeno-ösztrogén méreganyag?

Igen, ezzel mindenképpen jó tisztában lenni, hogy megfelelő méregtelenítéssel és az ösztrogén lebontását segítő keresztesvirágzatúakkal (Indol3C) egészítsük mindazt, amit a hormonegyensúly megteremtése érdekében teszünk.

Tanácsot kaphatok arra, hogyan táplálkozzam?

Igen. A szénhidrátok túlzott mennyisége, avagy rossz minősége (lásd finomított szénhidrátok, illetve glutén) képes anyagcserénket úgy elhangolni, hogy az kórosan befolyásolja hormonrendszerünk működését (inzulinrezisztencia, szénhidrát átalakulása zsírszövetté, mely az ösztrogénnek biztosít további teret a szaporodásra). Éppen ezért nagyon fontos része a gyógyulásunknak, hogy foglalkozzunk ezzel a témával.VEGA-TESZT-es állapotfelméréssel győződhetünk meg arról, hogy van-e például gluténérzékenységünk vagy hogy jól toleráljuk-e a keményítőt. Információt kaphatunk arról, milyen vegyszerek, méreganyagok, nehézfémek terhelik a szervezetünket és ezáltal  a hormonrendszerünket, így célzott méregtelenítéssel ezen a téren is sokat tehetünk jobb közérzetünkért.

Olyan szakembert ajánlunk, aki nagyon jól átlátja az összefüggéseket az allergének és az adott egészségügyi állapot között:

„Varga Endréné, Zsófi vagyok. 10 éve végzek biorezonanciás készülékkel allergiavizsgálatot és állapotfelmérést. Németországban, a biorezonancia hazájában volt szerencsém a szakmát kitanulni. Magyarország első diplomás Vega Expertje vagyok.

Az allergia korunk betegsége. A fejlett országokban, így hazánkban is, a lakosság 15-20%-a szenved valamilyen allergiás megbetegedésben. Az ipari termelés, a városi életforma, a vegyszerek és műanyagok megjelenése, az élelmiszeripar eltolódása a finomított és mesterséges anyagok irányába hihetetlen mértékben megsokszorozta az allergizáló anyagok számát.

A kiváltó ok felderíthetetlensége, vagy megszüntethetetlensége gyakran csak a tünetek kezelését teszi lehetővé. Ugyanakkor bizonyos ételek, gyógyszerek, anyagok elkerülése, körülmények megváltoztatása, életmód változtatás teljes tünet- és panaszmentességet eredményezhet minden gyógyszeres beavatkozás nélkül.

Aki szénanáthával, csalánkiütéssel, asztmával, ekcémával küszködik, netán ismeretlen eredetű kiütése van, biztosan kivizsgáltatta már magát, és megkísérelte betegsége okát is megtudni. Mások nem mennek el ezekre a vizsgálatokra, mert tartanak a fájdalomtól, az allergiától, amit a vizsgálati anyag kiválthat, illetve elriadnak a hosszú várakozástól. Fájdalommentes Allergiavizsgálat (VEGA-TESZT)

A VEGA-TESZT ezzel szemben olyan (elektro-akupunktúra elvén működő diagnosztikus) eljárás, amely képes felderíteni a környezetünkből származó mérgező anyagokat a szervezetben, kimutatja a szervezet érzékenységét bármilyen anyagra anélkül, hogy azzal direkt kontaktusba hoznánk, vagyis teljesen fájdalommentes. A vizsgálat nem tűszúrással történik, hanem a Voll diagnosztikához hasonlóan a kézen található akupunktúrás pontok elektromos potenciaváltozásait mérjük, érzékelő elektróda segítségével.

A Vegatest Experttel végzett fájdalommentes allergiavizsgálat során Magyarországon egyedülálló módon, a legkorszerűbb technológiával több mint 300 anyagról állapíthatjuk meg fél órán belül, hogy felelős-e az ismert vagy esetleg ismeretlen eredetű allergiás tünetekért. A készülék a megfelelő terápia kiválasztásában is segítséget nyújt.

A VEGA-TESZT alkalmas:

  • Az allergia kiváltó okainak felderítésére (700 tesztanyagra lehet szűrni:400 étel, egyéb nem ételfélék, gyógyszerérzékenység teszt, fémallergia, fogászatban használt anyagok tesztje)
  • Az immunrendszert károsító tényezők felderítésére
  • Candida szűrésre
  • Sav-bázis egyensúly mérésre
  • Stressz-szint mérésre
  • Nehézfém terhelés mérésére
  • Vitamin- és ásványianyag hiányok tesztjére

Elérhetőségem: www.vegateszt.hu

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .