Minden nő (és férfi) egészségét vagy annak hiányát, ezen belül a hormonok harmóniáját vagy azok egyensúlyának megborulását a stressz nagy mértékben befolyásolja. Ha a lelkünk nincs rendben, egy ponton túl testi tünetekben jelez felénk, ami lehet ösztrogén dominanciás tünetek megjelenése vagy felerősödése. Ezért nagy a hangsúly a stressz megfelelő kezelésén, melyben a kineziológiát tartjuk az egyik legeredményesebb módszernek.

„Szeretettel üdvözöllek! Váry Orsolya vagyok, kineziológiai módszerek segítségével érzelmi stresszoldó technikákkal foglalkozom, melyben segítségemre vannak korábbi tanulmányaim és holisztikus szemléletmódom.

Bármi, ami a fizikai világban történik velünk nem ok nélkül való. A velünk történő kellemes vagy kellemetlen események, folyamatok mind szorosan összefüggnek érzelmi-szellemi állapotunkkal. Test-lélek-szellem egyensúlyát úgy érhetjük el és tarthatjuk fenn legnagyobb eséllyel, ha mindegyik területet a szükséges mértékben támogatjuk életünkben.

Miben segíthetek kineziológusként?

Női-férfi energiáidat, életerődet, hozzáállásodat aktivizálni, serkenteni, átalakítani; megoldást találni életed bármely területén, melyek lehetnek:
– érzelmi feszültségek, megoldatlanságok, aggódás, félelmek
– párkapcsolati nehézségek (válság, válás, szexualitás)
– menstruációs-, ciklus- és hormonális eredetű tünetek, állapotok
– fogantatáshoz, gyermekáldáshoz, születéshez, szüléshez kapcsolódó félelmek
– szülői feladatokhoz, felelősségvállaláshoz kapcsolódó stresszek
– szülő-gyerek kapcsolat nehézségei
és természetesen ezen kívül:
– bármilyen családi, kapcsolatbeli, munkahelyi, életmódhoz, önbizalomhiányhoz, bizonytalansághoz, tanuláshoz,  sikertelenségekhez kapcsolható szorongás, megoldásra váró élethelyzet.”

„Ami lent van, az megfelel annak, ami fent van, és ami fent van, az megfelel annak, ami lent van, hogy az egyetlen varázslatának műveletét végrehajtsd.” (Hermész Triszmegisztosz)

Váry Orsiról és a kineziológiáról bővebben a honlapján tud minden kedves Érdeklődő olvasni: www.stresszoldas.eoldal.hu Elérhetősége:  06 20 521 6735 Budapest

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .