Sajnos a vásárlásod valamiért nem sikerült...

Ezt általában ez az öt probléma egyike okozza:

 
  1. ELÍRTAD - Véletlenül elírtad a bankkártya adatokat, vagy az ellenőrző kódot! Csak kattints lent a nagy zöld Fizetés Újraindítása gombra.
  2. NINCS ELÉG FEDEZET A BANKKÁRTYÁDON - lépj be a bankodba és ellenőrizd. Lehet vontak a bankszámládról egy olyan tételt, amire nem is számítottál. Fizess be rá pénzt a bankodban vagy utalj rá, majd kattints lent a nagy zöld Fizetés Újraindítása gombra.
  3. TÚLLÉPTED A NAPI KÖLTÉSI LIMITET - lehet alacsonyra van állítva biztonsági okokból a vásárlási limit, vagy az is lehet, hogy ma már fizettél máshol is és elfogyott a keret. Lépj be a bankodba és emeld meg.
  4. BANKI MEGERŐSÍTÓ KÓD - a bankok most már rendszeresen küldenek biztonsági kódot sms-ben vagy a mobil appodba. Lehet nem írtad be. Lehet nem kaptad meg. Ha még sosem kaptál, akkor hívd a bankod, mert aktiválnod kell. A lényeg, hogy ismételd meg a fizetést a lenti nagy zöld Fizetés Újraindítása gombra kattintva.
  5. LEHET ELÍRTAD AZ E-MAIL CÍMED? - biztonsági okokból a bank ellenőrzi a megadott adatokat és ha nem stimmelnek, akkor elutasítja a fizetést. Kattints a nagy zöld gombra és ellenőrizd a bevitt adatokat.

 

Kérlek ellenőrizd, hogy a fenti problémákat elhárítottad és kattints itt a zöld gombra. Az adataidat nem kell újra megadnod.


 

Remélem sikerül megoldanod a fizetési problémát


Bizonytalan vagy a bankkártyás fizetésben?
Akkor ezt olvasd el:

 

Biztonságos a bankkártyás fizetés?

A bankkártyás fizetés biztonságos. A bankkártya adataidat nem ismerjük, és nem is tároljuk. A fizetéskor megadott bankkártya adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.

A bankkártyás fizetésnél lehetőséged van ChargeBack-re, amitől sokkal biztonságosabb így fizetni, mint utalással vagy készpénzzel.

 

Fogok számlát kapni?

Igen, elektronikus számlát fogsz kapni a rendelésedről, melyet el fogsz tudni számolni a cégedben. A számla automatikus az általad megadott számlázási adatok alapján kerül kiállításra. Figyelj rá, hogy helyesen és pontosan add meg az adataidat!

A számlát e-mailben kapod meg és nyugodtan kinyomtathatod, ha szeretnéd.

Az e-mail-fiókodba is kaptál egy levelet arról, hogyan tudod újra elindítani a bankkártyás fizetést.

Ha esetleg nem találnád az e-mailt a Beérkező mappában, akkor előfordulhat, hogy a Spam/Promóciók mappában landolt. Nézd meg mindenképp!

Ha banki átutalással fizetnél, arra is van mód: 

Banki adatok:

Eperjesi Katalin
OTP Bank
11773054-09010257-00000000
IBAN szám: HU12117730540901025700000000
SWIFT Kód: OTPVHUHB

A program díja: 85.000 Ft

A megjegyzésbe írd be a saját neved és a program nevét (STRESSZOLDÁS).

Ha valamiért még sem sikerülne továbbra sem fizetned, vagy bármilyen kérdésed maradt, akkor kérlek vedd fel velem a kapcsolatot és segítek neked amiben csak tudok:

E-mail: kati@hormonharmonia.hu

Telefon: +36704268834

Eperjesi Kati