Test, lélek, szellem….a három egymás nélkül nem létezik. Ha az egyiket elhanyagoljuk, megtörik a harmónia.

Ezért szeretnénk segíteni és támogatni a hozzánk forduló nők harmóniába kerülését azzal, hogy mind a három síkon igyekszünk iránymutatást adni.

Fogadják szeretettel!

Testi harmónia:

Nagyon fontos, hogy megfelelő diagnosztikával tisztán lássunk a panaszainkat illetően. Ezért a megfelelő nőgyógyászati- és hormonvizsgálat, a stresszorok (ételérzékenységek, stb.) felkutatása nagy segítséget ad a megfelelő a hormon egyensúly terápia felállításához, amikor hormon egyensúly tanácsadóhoz fordulunk.

A testi harmóniához hozzásegít a megfelelő táplálkozás, méregtelenítés, környezeti mérgek (elsősorban a xeno-ösztrogének) kerülése, rejtett allergiák (ételallergiák) felkutatása és kiszűrése, váz- és izomrendszerünk karbantartása csontkovács segítségével, női mozgásformák (pilates, női tánc, stb) gyakorlásával.

 

Lelki harmónia:

Lelkünk harmóniájához, ezáltal testünk és szellemünk jobblétéhez stresszoldással járulhatunk hozzá: kineziológiával, mely a tudat alatt, rejtve tárolt okokat is képes feltárni és a blokkokat feloldani, ezáltal hozzásegíteni minket a harmónia eléréséhez.

 

Szellemi harmónia:

Szellemi útmutatót kaphatunk a harmonikus nőiség és összességében az élet minden területén a mesék segítségével, igaz kicsit más szemmel olvasva őket, mint ahogy eddig tettük. Az önzetlen szeretet is gyógyító energiákat képes közvetíteni, felszabadítani…az ősi sámán gyógyítások alapja a tiszta szeretet.

 

Amikor jön a baba – fejben, gondolatban, szívünkben vagy már testünkben:

Test-lélek-szellem….e három egymástól elválaszthatatlanul jelenik meg az élet minden területén. Talán az egyik legfontosabb pillanat, illetve szakasz az életünkben, amikor hármójuk egységén nagyon sok múlik: maga a szülés. Csakhogy a szülés nem a magzatvíz elfolyásával indul, hanem ez egy folyamat (mint minden az életben): magával a fogantatással indul, majd a baba kihordásának 9 hónapjával folytatódik, mely idő alatt rengeteg testi, lelki és szellemi változás zajlik le a nőben és férfiban egyaránt, majd eljön a szülés csodás pillanata, aztán az édesanya és gyermeke egymásra hangolódása immár a külső világban, melynek egyik legfontosabb mozzanata a szoptatás.

A nők és párok egyik legfontosabb életszakaszában ad segítséget egy jó könyv a szülésről és születésről, a természetes gyógymódok alkalmazásának lehetőségeiről vagy egy asszonytársi segítő, a Dúla, aki a várandósság és szülés, majd a szoptatás alatt támogatja az új családot.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .