1. Az infravizsgálat állapotelemzés az emberi test vizsgálatára kifejlesztett állapotfelmérő eszköz, mely a különféle nőgyógyászati betegségek és prosztata-problémák pontos diagnosztikájára, illetve prevenciós, azaz megelőző céllal történő feltérképezésére kiválóan alkalmas.

Az infravizsgálat előnyei:

A vizsgálat fájdalommentes, nem jár behatolással, nem kellemetlen, ugyanakkor a hagyományos eszközökkel még nem kimutatható elváltozásokra is felhívja a figyelmet.  A vizsgálattal korai stádiumban feltárhatók a kóros folyamatok, amikor a betegségek még jó eséllyel gyógyíthatók. Az infrakészülék képes átvizsgálni a teljes szervezetet vagy szükség esetén egyes testtájékokat. A vizsgálat tetszés szerint több alkalommal megismételhető, mivel a testet nem éri semmilyen káros hatás vagy beavatkozás. Így nyomon követhető egy adott betegség kezelésére alkalmazott gyógyszerek, terápiák hatása.

A Budapesti Műszaki Egyetem Természettudományi Karán több mint 20 éves kutatásának eredménye ez az orvosdiagnosztikai eszköz, mely a 21. század egyik legkorszerűbb vizsgálati módszere

Hogyan működik?

A MIDS infrakészülék (a korábbi Somatoinfra készüléket gyártó cég legújabb fejlesztése) NEM egyszerű hőtérkép (thermográfia) – mint a legtöbb, hasonló jellegű thermográfiai eszköz, hanem annál sokkal több: nem csak a testfelszínhez közeli szervekről nyújt információt, hanem a test mélyén lévőkről egyaránt! A thermográfiai (hőtérkép) vizsgálómódszerek közül messze a legnagyobb felbontóképességű, ezáltal a legpontosabb eredményt adó készülék!

Az életfolyamatok kóros elváltozások megjelenésénél a normálistól eltérő viselkedést mutatnak, ezáltal hőtermelő vagy hőelvonó folyamatokat produkálnak. Az egyes anatómiai régiókban keletkező infravörös sugárzási elváltozások alapján a kóros a folyamatok sajátosságai (specificitása) is precízen leírhatók.

Az infravizsgálatok eltérnek a hőmérsékletméréstől és csak az elektromágneses hullámok elhangolódását, veszik figyelembe. Az emberi testből kisugárzódó infravörös hullámok pontosan ábrázolják a szervezeten belül zajló életfolyamatokat, az anatómiai elrendeződésnek megfelelően minden belső életfolyamatról pontos, objektív és aktuális információt nyújtanak.

Az infra módszerről bővebb információ olvasható az alábbi honlapon:

http://infravizsgalat.hu

2. Nőgyógyászati rendelés

Kivizsgálásaink során maximális mértékben ragaszkodunk a betegek legkisebb megterheléséhez, míg a kezelés során igyekszünk minél természetesebb módon helyrehozni a megtalált eltéréseket!

Összefoglalva a következő problémákkal várom a kedves betegeket:

  • általános nőgyógyászati jellegű panaszok és betegségek kivizsgálása és kezelése
  • fogamzásgátlási tanácsadás
  • méhnyak rákszűrés (kenet vizsgálat)
  • nőgyógyászati ultrahang vizsgálat
  • meddőségi kivizsgálás és kezelés komplex szemlélettel
  • nőgyógyászati hormonális betegségek és tünetei kivizsgálása

Hol vehetem igénybe?

A MIDS készülékkel történő infravizsgálatot és a nőgyógyászati kivizsgálást igénybe lehet venni előzetes bejelentkezés alapján:

Dr. Pusztai Zoltán szülész-nőgyógyász, infradiagnosztánál

Budapesti rendelés:

1139 Budapest, Forgách u. 19.

Bejelentkezés: 70/2389-689 Kérjük, hogy bejelentkezéskor hivatkozzon Ránk, köszönjük!

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .