Információt adunk át, hogy megtudja, mi áll a tünetei hátterében

Nagyon szívesen segítünk minden Nőnek akinek fontos az egészsége és gondol a megelőzésre, akik régóta szeretnének kisbabát, vagy már kialakult nőgyógyászati probléma miatt érdeklődnek, illetve a változó kort szeretnék kellemesen átélni.

Igyekszünk minél több általános információt adni az ösztrogén-dominancia alapú tünetek és betegségek okairól. Úgy véljük, hogy egy nő gyógyulása akkor kezdődik, ha megtudja, mi áll a betegsége vagy tünetei, problémája hátterében.

Személyre szabott tanácsok

Ezért minden nőnek egyéni konzultációs lehetőséget biztosítunk, ha szeretné megérteni, mi történik a szervezetében és mi áll a kialakult (ösztrogén-dominanciás) állapot hátterében. Ez fontos ahhoz, hogy eredményes terápiás tanácsot kaphasson, a kialakult állapot kezelése személyre szabott legyen.
Fontos figyelembe venni, hogy minden tünet együttes, minden betegség és minden nő más-más terápiát igényel. Minél többet látunk az állapotból, annál többet tudunk segíteni! Nagyon szívesen segítünk, amiben csak tudunk!

Konzultáció

Hormon egyensúly tanácsadójától személyre szabott tanácsokat kap, hormonális és egészségügyi állapotának, életvitelének felmérése után:

Állapotát felmérjük (ha vannak leletei is, kérjük, hozza magával)

Személyre szabott hormon egyensúly terápiát állítunk fel

Életmód-tanácsokkal kiegészítve (táplálkozáson túl megbeszéljük, hogy mire érdemes odafigyelni)

A terápia során állapota követését is biztosítjuk, folyamatos konzultációs lehetősége lesz

Hormon egyensúly tanácsadó

Aki Önt segíti: Eperjesi Katalin Hormon egyensúly tanácsadó, Perinatális tanácsadó, Természetgyógyász fitoterápiás végzettséggel

E-mail: kati@hormonharmonia.hu

Bemutatkozás és szakmai önéletrajz itt olvasható.

Bejelentkezés

Kérjen időpontot telefonon +36 70 426 8834

Időpontot kérek