A szellemi és lelki harmónia felé vezető út

“Az energiaadáshoz nem kell “varázslás”. Csak mesélek, megiszom egy teát, sétálok azzal, aki hozzám jön, egyszóval a legnormálisabb életet élem vele. A rezgés segít. A rezgést nem lehet megmagyarázni. Ez a csoda része. Amivel megváltozik egy ember élete. Én csak közvetítek, úgy segítem az embert, hogy könnyebbé teszem az ő életét, ha ő maga nem tudja megoldani. A helyes az lenne, hogy megmutatom az utat, hogy lehet jobban élni, de néha menni kell mellette és bizalmat adni neki, hogy egyedül is meg tudja tenni. A bizalom és a hit nagy erő. És ez attól függ, mennyire hisz az ember, mert akkor oda kerül az energiám, és nem csak az enyém, hanem a Teremtőé, a Földanyáé. Bennem is kell, hogy legyen bizalom, mert sosem tudom előre, hogy fog zajlani a gyógyítás. Mindenkinél teljesen más.
Nem beszélek sokat, nem kérdezek, csak teszem a dolgomat.
Érted, Értem, Értünk, végtelen méltósággal. Önmagamból mindig feláldozva egy darabot, hogy Neked, Nekem, Nekünk segítsen.
Szeretettel várok Mindenkit, aki szeretné ezt megtapasztalni, részesei lenni a csodának, ami Mindannyiunkban bennünk van, csak elő kell hívni, előcsalogatni.”

Jaime Caso

www.jaimecaso.org