Nagyon fontosnak tartjuk elmondani, hogy a célunk semmiképpen sem a természetbe való beavatkozás. De be kell látnunk, hogy a szintetikus és xeno-ösztrogénekkel mi voltunk azok, akik beleavatkoztunk a természet rendjébe;  mi voltunk azok, akik felborították az egyensúlyt.

Éppen ezért most ránk hárul a feladat, hogy a testünknek segítséget nyújtsunk és visszaadjuk neki azt, amit elvettünk…

Ezért a hangsúly azon van, hogy csak és kizárólag természetes (természetazonos) progeszteron hatóanyagot szabad erre a célra alkalmazni gyógynövények kivonatából előállítva és azt is csak fiziológiai mennyiségben szabad visszajuttatnunk, hogy a végeredmény ugyanaz legyen, mintha maga a szervezet tette volna mindezt.

A legideálisabb erre a transz-dermális alkalmazás, azaz a bőrön keresztül krém formájában. A progeszteron szájon (emésztőrendszeren) át való bejuttatása rendkívül alacsony hatékonyságú. Viszont a transz-dermális módszerrel fájdalommentesen, egyszerűen, és a legmagasabb hatékonysággal tudjuk visszajuttatni a szervezetbe, amely ott azonnal beépül és aktivizálódik, nem okozva mellékhatásokat. Mindeközben felébresztjük a petefészket és munkára fogjuk, így idővel a petefészek maga fogja átvenni a termelést.

<< Előző: Hogyan tudunk segíteni? Folytatás: Természetes progeszteron vagy a szintetikus molekulája?

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük